×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський відмітив свій день народження на Луганщині

29 квітня на Луганщині Сергій Машковський, підписав Угоду про співробітництво між Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

В рамках даної угоди, сторони зобов’язуються сприяти співробітництву у сферах соціально-економічного та регіонального розвитку; соціального захисту населення та охорони здоров'я; освіти і науки, техніки, сучасних технологій; культури і мистецтв;з питань сім'ї та молоді; екології та раціонального використання природних ресурсів.

Мета цієї Угоди – розширення економічного, науково-технічного і культурного співробітництва. 

З нагоди підписання документу голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль сказав: "Я хочу, щоб уся Україна знала і розуміла, що зараз ми живемо не лише інформацією про знищення, а й почали відбудову зруйнованого у тих містах та селищах, які звільняємо від окупантів. Ми прийняли рішення своїм коштом будемо відбудовувати всі зруйновані школи, дитячі садочки, фельшерсько-акушерські пункти, лікарні, будинки культури і клуби у трьох районах: Новоайдарському, Поснянському, Станнично-Луганському. Сьогодні я підписав розпорядження: ми виділили уже на ці цілі з обласного бюджету більше 40 млн. грн.. і в цьому нам допомогає, зокрема і Житомирська область. Дякуємо їй за це». 

Також, користуючись нагодою, він привітав із Днем народження свого колегу, голову Житомирської ОДА Сергія Машковського та нагородив його відзнакою Луганської області за вклад у життєзабезпечення АТО та  допомогу Луганщині у захисті та відновленні.

У відповідь Сергій Машковський сказав: «Я думаю, що це знаково, що в Луганській області я відмічаю свій День народження. Сьогодні така ситуація, що не до святкувань. Потрібно працювати. І я вважаю, що у всіх нас буде велике святкування, коли у нас в Україні буде мир. Це наша основна задача. Ми для цього зробимо все можливе. І саме тому, в цей день я знаходжуся з вами, на передовій».

Сергій Машковський

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework