×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині стартував XXІ Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних

28 квітня, на Житомирщині, розпочалися зональні етапи фестивалю дружин юних пожежних. Запекла боротьба велася у містах Бердичів та Житомир.

Організаторами захоплюючого і корисного для школярів дійства традиційно виступають Управління ДСНС в області, Житомирська обласна організація ДПТ України та Управління освіти і науки облдержадміністрації.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Перше змагання відбулося 28 квітня у місті Бердичів. У змаганні взяли участь 6 команд загальноосвітніх навчальних закладів: Любарського (Стрижівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Чуднівського (Чуднівська гімназія), Андрушівського (Андрушівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Ружинського (Білилівська гімназія), Попільнянського (Попільнянська гімназія) районів та міста Бердичів (ЗОШ І-ІІІ ст. №7).

Другий етап, 29 кітня, проходив у місті Житомир. П’ять команд – переможці Брусилівського, Житомирського, Коростишівського, Радомишльського та Черняхівського районних етапів – змагалися за право зватися кращими знавцями пожежно-рятувальної справи, правил безпечної життєдіяльності, продемонстрували свої творчі таланти – художні, вокальні, танцювальні. Конкурсанти демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби КВК – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, аніж працівники пожежно-рятувальної служби.

Членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможців. Судити було важко, адже і техніка виконання, і задуми кожного виступу учасників зональних етапів були виконані на високому рівні. Жоден із учасників фестивалю не залишився без подарунка, а команди-призери отримали крім того ще й грамоти. За підсумками проведених двох етапів тріумфаторами стали: Бердичівська ЗОШ І-ІІІ ст. №7, Попільнянська гімназія №1 та Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ст. Житомирського району.

Всеукраїнський фестиваль пожежних

Всеукраїнський фестиваль пожежних

Всеукраїнський фестиваль пожежних

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework