×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кабмін дозволив маршрутникам самостійно встановлювати тарифи

Уряд вчергове проявив "турботу" про простих українських громадян. Віднині перевізникам абсолютно необов'язково доводити, що саме така ціна проїзду є доцільною.

Вартість квитка наразі встановлюватиметься на страх і ризик самих перевізників.

Ще в березні автоперевізники звернулися до Мінінфраструктури з проханням привести тарифи на перевезення до економічно обґрунтованого рівня, - повідомляє newspravda.com.

В уряді не забарилися з рішенням. Очевидно, у Кабміні просто вирішили не заморочуватися із обчисленнями та розрахунками, а дали всі важелі в руки "зацікавленій стороні". Мовляв, який хочете - такий і встановлюйте.

Згідно з нової постанови Уряду, з попередньої редакції постанови Кабміну № 1548 від 25 грудня 1996 року "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" вилучається норма про те, що органи державної виконавчої влади та виконавчі органи міських рад встановлюють тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському, внутрішньообласному сполученні.

За словами міністра Андрія Пивоварського, він вже підписав листа до Мінекономрозвитку з проханням до кінця 2015 року ввести мораторій на регулювання тарифів на внутрішньообласні перевезення облдержадміністраціями та міськрадами.

тарифи у маршрутках

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework