У виправній колонії на Житомирщині виготовляють двоярусні ліжка для військових

6 травня 2015 року знімальна група Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України відвідала Коростенську виправну колонію (№71) з метою підготовки сюжету про виробництво на підприємствах установ виконання покарань продукції для потреб Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України та Національної Гвардії України.

Підприємство Коростенської ВК-71, починаючи з 2014 року, отримувало замовлення на виготовлення армійських ліжок двоярусних. Тому підприємством колонії було впроваджено у виробництво виготовлення цього нового виду продукції, яка відповідає технологічним вимогам якості ГОСТ 2056 – 77, - про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.
Для випуску ліжок двоярусних на виробництві колонії у 2014 році було розроблено технологічну та конструкторську документацію, виготовлено штамповий інструмент, робочу оснастку, відпрацьовано технологічний процес виробництва – від початкової підготовки заготовок для збирання до готового виробу.
Знімальна група ЦТРС Міноборони з цікавістю оглянула та відзняла умови виробництва і технологічний процес у складальному та інструментальному цехах виробничої зони. Ознайомлював телевізійників з особливостями виробництва заступник начальника управління ДПтС України в Житомирській області Анатолій Новіцький. Він розповів, що підприємством Коростенської ВК-71 протягом 2014 року та з початку поточного року для потреб українських збройних формувань було виготовлено продукції на 1,5 млн. гривень, усього ж установами виконання покарань Житомирщини за цей період для потреб військових було виготовлено продукції на суму понад 2,1 млн. грн.
Засуджені, у свою чергу, розповіли знімальній групі, що вони з піднесенням працюють над виготовленням продукції для потреб військових, адже, незважаючи на перебування в умовах позбавлення волі, усе ж залишаються патріотами України та прагнуть добра Вітчизні і її захисникам.
На технологічному процесі виготовлення армійських ліжок у Коростенській ВК-71 працевлаштовані 25 засуджених. Але на цьому підприємство колонії не зупиняється, адже вже освоює нові види продукції для військових – металевий рукомийник польовий, табурет армійський та стіл польовий, зразки яких теж показали знімальній групі.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework