×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Як Житомирщина репетирує свято під дощем

Дощ і холод не може зупинити підготовку Житомирщини до вшанування пам’яті загиблих у роки Другої світової війни та на сході держави.

7 травня біля Монументу Слави в Житомирі відбулася репетиція урочистостей, що проходитимуть об 11.00 год. 9 травня, в День Перемоги над нацизмом у Європі. Організатори визначали локацію учасників та прораховували тривалість і особливості всіх заходів, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Підготовка до заходу здійснюється за графіком та відповідно до сценарію. Основним символом 8-9 травня будуть маки пам’яті. Встановлення найбільшого маку – пелюсток квітки навколо вічного вогню – розпочнеться вже завтра. Таким чином 9 травня під час урочистостей громада утворить із квітів у металевій конструкції єдиний символ – мак пам’яті.

У програмі 9 травня також передбачено інсталяцію макового поля із 2 тис. квіток, макове конфетті, коридор пошани та передачу символічної гільзи від ветеранів війни учасникам АТО.

Нагадуємо, що цього дня будуть посилені заходи безпеки.

Запрошуємо житомирян та гостей міста 9 травня об 11.00 год. до Монументу Слави. Вітається державна символіка та маки пам’яті. Виїзд ветеранів війни буде організовано з площі Перемоги о 9.30 год.

репетиція Дня Перемоги

репетиція Дня Перемоги

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework