В Житомирі відкривається виставка мікромініатюр

Експозиція "Восьме чудо світу" буде представлена в стінах обласного краєзнавчого музею. Автор робіт – український скульптор-мікромініатюрист вірменського походження, художник, філософ, бард, поет Володимир Казарян.

На виставці будуть представлені зразки мікромініатюрного мистецтва, серед яких філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, квіти, встановлені на людському волоссі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, яка закріплена на кінчику волосини. Також на виставці можна буде побачити найменший у світі портрет Мони Лізи, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерна. Пензликом художнику служила одна сота частина волосини. Кожна мікромініатюра демонструється у скляній кулі, зверху якої прикріплена збільшувальна лінза.

Виставка "Восьме диво світу" вже експонувалася в Єгипті, Прибалтиці, Чехії, Росії, США, роботи майстра вже бачили жителі кількох регіонів України. В Житомирі офіційне відкриття виставки – 23 березня о 14.00 годині.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Прочитано 1609 раз

Последнее изменение Четверг, 23/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework