×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені молодик поліз на стовп за телефонним дротом, але не встиг злізти до приїзду міліції

Працівники Коростенського МВ УМВС затримали 20-річного жителя району, коли той намагався зрізати телефонний сталевий дріт з опори на одній із вулиць міста.

За фактом спроби крадіжки розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Увечері оператор підприємства «Укртелекому» зафіксував спрацювання сигнального сповіщення про пошкодження телефонного кабелю з повітряної мережі «Коростень-Ковалі» та повідомив про це до міліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

- Неподалік від базової станції зв’язку на дерев’яній опорі правоохоронці помітили молодого чоловіка. Згодом під час огляду його речей оперативники карного розшуку виявили зрізаний дріт та плоскогубці, - повідомив т.в.о. начальника кримінальної міліції Коростенського МВ УМВС Володимир Ярошенко.

За словами молодика, як з’ясувалось, 20-річного місцевого жителя, демонтовані дроти він мав на меті здати у пункт прийому металобрухту.

Триває розслідування кримінального провадження за ст.15 та ч.1 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального Кодексу України. Правоохоронці перевіряють, чи не причетний чоловік до інших аналогічних крадіжок на території району. Йому загрожує покарання від штрафу аж до позбавлення волі на строк до 3 років.

молодик поліз на стовп

молодик поліз на стовп

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework