×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Волонтери завезли продукти бійцям із Житомирщини

Команда Центру волонтерської допомоги «Сила Людей» повернулася з чергової поїздки в зону АТО 11 травня. Завезли продукти, одяг, обладнання.

Чергове відрядження вийшло тривалим та виснажливим, розповідають волонтери Вадим Яворський, Юрій Волощук і Василь Барановський.

Цього разу побували у мінометників із 30-ї бригади, що базуються під Дебальцевим, а також провідали 92 ОМБр та добровольчий батальйон «Айдар», що стоять у м. Щастя Луганської області.

«Ми довезли на передову після реабілітації комбата мінометної роти Володимира. Хлопці зустріли, як завжди, радісно і на цей раз не «солдатською» вечерею, а смаженою рибою», – поділився враженнями Вадим Яворський.

Переночувавши, волонтери вирушили у м. Щастя. Там хлопців зустріли бійці з 92-ї ОМБр та добровольчого батальйону «Айдар».  Передали бійцям 92-ї ОМБр форму, берци, балаклави, тактичні рукавиці, окуляри, продуктові набори, воду та інше. «Айдару» допомогли продуктами харчування.

Поспілкувавшись із військовими, вирушили додому.

«Порада всім, хто буде їхати з м. Щастя в напрямку Харкова – не їдьте в напрямку Старобельськ–Сватово – дорога знищена! Нам довелося робити коло в бік Слов’янська», – застеріг волонтер.

За словами водія Юрія Волощука, після поїздки машина потребує ремонту – волонтери будуть вдячні всім, хто надасть технічну допомогу (звертайтеся за телефоном (097)500 36 43, (093) 073 39 98).

Команда Центру волонтерської допомоги «Сила Людей» подякувала головному лікарю «Клініки Зір» Анатолію Мартиненку – справжньому патріоту, який вже вкотре придбав амуніцію для наших бійців.

Волонтери також висловили вдячність автослюсарям Юрію та Андрію Духель, які допомогли підготувати машину до поїздки, підприємцям Ірині Фесюк, Галині Тарнопольській та Валерію Шевчуку.

«Крім того, ми дуже вдячні всім житомирянам і жителям області, які долучилися до збору продуктів у супермаркеті «Караван», – наголосив волонтер Василь Барановський.

Чергова акція вже незабаром.

Підтримаймо українську армію разом!

Перерахувати допомогу військовим можна на рахунок №26001459937 в АТ«Райффайзен Банк Аваль», кодМФО: 380805. Ідентифікаційний код: 39392597.

Волонтери із Житомирщини

Волонтери із Житомирщини

Волонтери із Житомирщини

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework