×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Коростені троє молодиків накрали будматеріалів і шиферу на 5 тис. грн.

Працівники карного розшуку Коростенщини затримали групу крадіїв, які викрали з приватного складу сотню листів шиферу. Нині за даним фактом проводиться досудове розслідування.

Про це повідомляє Коростенський МВ УМВС України в Житомирській області.

До Коростенського міськвідділу міліції звернулась жителька м. Коростеня із заявою про крадіжку з території належного їй складу будматеріалів ста листів шиферу на загальну суму близько 5 тисяч гривень.

Правоохоронці провели низку першочергових слідчо-розшукових заходів, в результаті яких встановили, що до крадіжки причетні троє жителів райцентру віком від 25 до 33 років.

Один із затриманих раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. У вчиненні крадіжки покрівельних матеріалів молодики зізналися, пояснивши свої протиправні дії гострою нестачею грошей.

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання одного із затриманих, правоохоронці вилучили викрадений шифер.

Триває досудове розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Нині молодикам офіційно оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до інших подібних злочинів на території району.

За чинним кримінальним законодавством, подібні протиправні дії караються арештом до півроку або обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.

крадіжка будматеріалів і шиферу

крадіжка будматеріалів і шиферу

Последнее изменение Четверг, 14/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework