×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ігор Калашников розповів про результати спеціальних операцій «Заслон» та «Щит» в УВП області

15 травня 2015 року відбувся брифінг першого заступника начальника управління ДПтС України в Житомирській області Ігоря Калашникова на тему «Результати проведення в установах виконання покарань Житомирської області спеціальних операцій під умовним найменуванням «Заслон» та «Щит».

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Під час брифінгу для журналістів підполковник внутрішньої служби Ігор Сергійович Калашников охарактеризував оперативну обстановку в установах виконання покарань області, а також розповів, що протягом ведення спецоперацій «Заслон» та «Щит» в період з 20 квітня по 10 травня п.р. було виявлено та перекрито 24 незаконних каналів надходження до засуджених заборонених предметів. При цьому було вилучено при спробі доставки до забороненої зони установ 22 літра спиртних напоїв, 31 мобільний телефон та 160 гривень. Співробітниками в УВП області було вилучено під час проведення обшуків у забороненій зоні 11 літрів браги, 30 мобільних телефонів та  950 гривень.

Найяскравіші випадки вилучення при спробах доставки до заборонених зон УВП області були проілюстровані відповідними фотоматеріалами, які під час брифінгу для представників ЗМІ прокоментував І.С. Калашников.

Найбільший інтерес для журналістів становили спроби здійснення перекидів через огорожі установ значної кількості спиртного, а також хитрощі, за допомогою яких зловмисники намагаються замаскувати заборонені предмети та речовини, зокрема і в продуктах харчування у заводській упаковці.

Також перший заступник начальника управління ДПтС України в Житомирській області проінформував ЗМІ і про кримінальну відповідальність, яку несуть особи, що намагаються різними шляхами доставити до зон, що охороняються, заборонені для використання та вживання засудженими предмети і речовини.

«Усі факти реєструються у відповідності з чинним законодавством, відповідні матеріали разом з вилученими речовинами направляються на лабораторне дослідження до підрозділів УМВС України в Житомирській області для прийняття ними рішення. Проти таких осіб після фіксації фактів їх незаконних дій відкриваються кримінальні провадження за статтями  307 або 309 Кримінального кодексу України, санкції яких передбачають позбавлення волі на строк від 2 до 5 років», – зазначив І.С. Калашников.

спеціальні операції «Заслон» та «Щит»

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework