×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянам презентували новий благодійний проект

Про благодійну платформу «Люди допомагають людям» та принципи її роботи розповіла 15 травня під час прес-конференції радник Президента, народний депутат України Ольга Богомолець.

Проект «Люди допомагають людям» – це перша в Україні платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих та зниклих безвісти, яка дозволяє об’єднати фонди, організації, благодійників, волонтерів та всіх небайдужих, які можуть допомогти.

На сайті проектуlpl.com.uaпредставлені сім’ї, яким потрібна допомога. Їх особисті дані супроводжуються відео-історіями, відзнятими в сім’ях загиблих.

Мета проекту полягає в тому, щоб зібрати на платформі всі сім’ї України, які потребують допомоги у зв’язку з втратою годувальників внаслідок антитерористичної операції на Сході. Кожен бажаючий із будь-якого куточку світу може допомогти родині, спрямувавши кошти напряму на її картковий рахунок. Поряд із інформацією про родину розміщені дані про необхідну допомогу та індикатор наповнення  картки.

Сама ж платформа не є благодійним фондом чи громадською організацією. Як пояснює Ольга Богомолець, така ініціатива дозволить працювати без посередників та технічних перепон. Банк «Райффайзен Банк Аваль» забезпечує безкоштовне супроводження всіх фінансових операцій. 

платформа «Люди допомагають людям»

платформа «Люди допомагають людям»

платформа «Люди допомагають людям»

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework