×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Громадські активісти під час хакатону «Моє європейське місто» знаходили рішення актуальним проблемам Житомира

16 травня  в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича в рамках Дня Європи в Україні Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці із Молодіжною громадською організацією «Сучасний Формат» провів хакатон «Моє європейське місто».

Мета заходу полягала в тому, щоб дати можливість молоді визначити актуальні проблеми Житомира та запропонувати зміни, реалістичні для втілення.

Слово «хакатон» трактується як молодіжний майданчик для створення  проектів, які допоможуть Житомиру стати містом відкритим до змін, конкурентоздатним, привабливим для інвестицій та ще більш європейським. Це своєрідний конкурс ідей, покликаний об’єднати творчу молодь та активістів заради інновацій в житті Житомира. 

Молодь Житомира, громадські активісти та студенти задопомогою модераторів розробляли ідеї проектів для покращення життя житомирян. Після презентації проектів учасники, шляхом анонімного голосування, обрали один найкращий проект, який отримає інформаційну та консультаційну підтримку від Представництва ЄС та місцевої влади.

хакатон «Моє європейське місто»

хакатон «Моє європейське місто»

хакатон «Моє європейське місто»

хакатон «Моє європейське місто»

Последнее изменение Понедельник, 18/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework