×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині судитимуть чиновників за розтрату понад півмільйона гривень

Прокуратура м. Житомира направила до суду справу, щодо зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.

розтрата державних коштівЯк повідомляють у прес-служба прокуратури Житомирської області, уже затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно посадових осіб підприємств, які підозрюються у вчиненні злочину за ч. 5 ст. 191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

У ході досудового розслідування установлено, що директор підприємства з державною часткою власності та керівники двох приватних підприємств, попередньою змовившись, підписали фіктивні акти про надання інформаційних та консультативних послуг, хоча насправді ніяких робіт не виконали.

Внаслідок таких незаконних дій на банківські рахунки приватних підприємств перераховано 610 тис грн, які у подальшому переведено у готівку.

Санкції зазначених статей передбачають покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework