×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина продовжує будувати фортифікаційні споруду. ФОТО

Сьогодні першочергове завдання Президента України для всіх областей – будівництво фортифікаційних споруд на сході держави.

фортифікаційні спорудиОскільки це завдання надважливе, персональну відповідальність за темпи і якість робіт покладено на голів облдержадміністрацій, повідомляють у прес-службі ОДА.

«Усього планується звести близько 300 об'єктів, а найбільший опорний пункт буде охоплювати площу приблизно в 40 гектарів», – інформував Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Завдання Житомирщини – побудувати 7 вогнево-опорних пунктів. Із них 6 – на передовій та 1 на житомирському полігоні. Об’єкт на полігоні здано та успішно випробувано у поставлені терміни.

«Область побудує й інші 6 об’єктів якісно та відповідно до термінів. Наші бригади змонтували вже  всі залізо-бетоні споруди на першому та другому вогнево-опорних пунктах. Залишилося облаштувати деякі окопи та переходи. І зможемо починати зведення третьої фортифікації поблизу с. Гірське, Луганської області», – сказав голова облдержадміністрації Сергій Машковський. І ці вихідні керівник працював на будівництві фортифікаційних споруд.

Будівництво кожного опорного пункту у стислі терміни – це непростий процес. Проте бригади працюють у посиленому режимі, аби завершити все вчасно та якісно.

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

фортифікаційні споруди

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework