×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали рівничан під час видобутку бурштину

Працівники міліції затримали дванадцять жителів Рівненської області під час видобутку бурштину в лісовому масиві на Олевщині.

n 2505154484Правоохоронці вилучили спецтехніку та обладнання, яке використовувалось нелегальними добувальниками. Розпочато кримінальне провадження, повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Увечері 20 травня оперативники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС у лісовому масиві поблизу с. Обища Олевського району затримали чоловіків, які вимивали за допомогою спецтехніки з ґрунту дорогоцінне каміння. Правоохоронці викликали на місце події слідчо-оперативну групу райвідділу.

Як з’ясувалось, затримані жителі Рівненщини, віком від 40 до 58 років. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили 3 мотопомпи, 5 пожежних рукавів до них, металеві стержні та автомобіль УАЗ.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються значними штрафними санкціями, обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

n 2505154484 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework