×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичівській колонії обговорювали стан дотримання прав засуджених, які відбувають покарання

27 травня 2015 року у Бердичівській ВК-70 відбулась виїзна нарада.

n 2805154539Учасники заходу у супроводі начальника Бердичівської виправної колонії (№70) полковника внутрішньої служби О.П. Доробалюка відвідали об’єкти установи, зокрема медичну частину установи, загальну кімнату надання телефонних розмов засудженим, харчоблок та пекарню установи, приміщення їдальні та лазне-прального комплексу для засуджених, дільницю карантину, діагностики та розподілу, сектор №1 дільниці ресоціалізації, об’єкти виробничої зони та виставку готової продукції підприємства і майстерні установи, місця несення служби молодшого інспектора на контрольно-пропускному пункті між житловою та виробничою зонами установи, приміщення для відпочинку та вживання їжі особовим складом чергової зміни тощо.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Упродовж 2015 року керівництвом Бердичівської ВК-70 та управління були вжиті ряд організаційно-практичних заходів, спрямованих на поліпшення стану правопорядку в колонії та умов несення служби її персоналом.

Зокрема, було збільшено розмір грошового забезпечення молодшого і середнього начальницького складу,  забезпечено виплату матеріальної допомоги на оздоровлення, усі молодші інспектори отримали речове забезпечення, для покращення психоемоційного стану, зняття стресу, на базі адміністративного будинку установи розпочала функціонувати кімната психоемоційного розвантаження, був проведений капітальний ремонт кімнати для приймання їжі та кімнати відпочинку для працівників, які заступають на добове чергування,  що забезпечені сучасними меблями та необхідними побутовими електроприладами.

Вжито ряд заходів по поліпшенню умов тримання засуджених. Так, були введені в дію приміщення та необхідні пристрої для користування засудженими Глобальною мережею Інтернет та здійснення телефонних розмов у межах рухомого (мобільного) зв’язку.

Для поліпшення стану надання медико-санітарної допомоги розпочато ремонт медичної частини установи.

В їдальні для засуджених  введено в експлуатацію  два обідні зала загальною площею 69 квадратних метрів та приміщення гарячого цеху площею 67,5 квадратних метрів, вживаються заходи щодо подальшого створення належних побутових умов ще у двох обідніх залах загальною  площею майже 90 квадратних метрів. В пекарні установи збудовано «Українську піч».

n 2805154539 1

n 2805154539 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework