У Житомирі науковці обговорили здобутки людини у професійному та особистісному розвитку

У Житомирському державному університеті імені Івана Франка 29 травня науковці семи країн світу говорили про здобутки людини у професійному та особистісному розвитку.

Засновниками конференції міжнародного масштабу виступили виші України, Польщі, Казахстану та Росії. До наукового заходу долучились науковці семи країн світу, які представляли близько сотні навчальних закладів, інститутів та громадських організацій.
Робота Міжнародної науково-практичної конференції «Становлення і розвиток акмеології: теоретичні і прикладні аспекти» розпочалась з загальних зборів Української академії акмеології у конференц-залі університету. Затим гості навчального закладу працювали на пленарних та секційних засіданнях.
Відомі науковці світу розглядали різноманітні актуальні проблеми сучасного світу: «Сучасні проблеми акмеології», «Теоретичні засади акмеології: категоризація понять», «Міждисциплінарний характер акмеологічних знань», «Акмесередовище навчального закладу як чинник розвитку особистості, громадянина, патріота, фахівця», «Видатні акмеособистості – творці продуктивних професійних систем: регіональний аспект», «Житомирська науково-педагогічна школа: досягнення і перспективи розвитку акметехнологічного комплексу», «Громадянський розвиток особистості професіонала у контексті педагогічної дії», «Психологічні особливості педагогічної дії» та «Концептуально-методологічні і методичні засади освіти дорослих».
Також у рамках конференції відбулось нагородження учасників конкурсу освітніх акмепроектів молодих дослідників (аспірантів, магістрантів, студентів) «Акмепотенціал регіональних музейних установ», що проходив у межах роботи секції «Прикладні аспекти акмеології», напрям «Видатні акмеособистості – творці продуктивних професійних систем: регіональний аспект».

Більше фото дивіться в галереї.

Последнее изменение Пятница, 29/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework