×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обрали «Учня року». ФОТО

Завершився обласний конкурс «Учень року». У ньому визначили найкращого серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області.

n 2905154571Організаторами конкурсу є управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації та Навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Управління освіти і науки ОДА завжди підтримує талановиту молодь, адже це – майбутнє нашої країни. Професії, які представлені у цих вузах, користуються попитом як у нас, так і в  Європі. Тому такі  конкурси є дуже важливими сьогодні» – сказав Вадим Калінін, начальник управління освіти і науки ОДА.

Конкурс проводиться один раз в два роки та проходить у два етапи.

В першому етапі, на рівні училища та ліцею,взяли участь 25 учнів. З них 8 фіналістів презентували власні портфоліо та проекти «Прогнозую своє завтра» в другому обласному етапі конкурсу.

Перемогу в обласному етапі конкурсу здобув Віктор Горач, учень ДПТНЗ «Житомирського вищого професійного училища сервісу і дизайну». Він набрав найбільшу кількість балів протягом двох етапів конкурсу.

Переможець родом із села Авратин, що на Любарщині. Навчається на третьому курсі за спеціальністю «Кухар. Офіціант. Бармен». Хлопець планує і надалі вчитися всім тонкощам кулінарії та мріє стати шеф-кухарем престижного закладу. Віктор вважає цю перемогу гарним стартом для самовдосконалення та розвитку своїх талантів. Та переконаний, що своїм успіх завдячує мамі, Зої Яківні, яка завжди вірила у свого сина, підтримувала і була поряд, ставши справжнім другом і порадником.

n 2905154571 1

n 2905154571 1

n 2905154571 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework