×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ррятувальники привітали дітлахів навчально-реабілітаційного центру зі святом Останнього дзвоника

29 травня тисячі дітей по всій країні прощаються зі школою.

n 2905154579Сьогодні свято Останнього дзвоника відбулося і в комунальному закладі «Денишівський навчально-реабілітаційний центр» Житомирської обласної ради. Вихованцями закладу рятувальники Житомирщини опікуються вже понад 10 років. Увесь цей час надзвичайники області намагаються якомога частіше навідувати своїх маленьких друзів та надавати необхідну допомогу закладу.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Після реорганізації Денишівського дитячого будинку в навчально-реабілітаційний центр дружба стала ще міцніше. Рятувальники постійно надають діткам допомогу – у проведенні веселих та пізнавальних заходів, організації дозвілля, щомісяця вітають іменинників тощо. Кожного разу вихованці закладу з нетерпінням чекають на жаданих гостей і нагороджують їх, у свою чергу, найпозитивнішими емоціями. І навіть у суворих вогнеборців від такої дружби теплішає на душі.

Під час сьогоднішнього заходу найголовнішими безумовно стали випускники – саме учні четвертого класу. Їхні молодші друзі підготували для винуватців свята декілька творчих номерів, а ті, в свою чергу, віддячили їм щирими словами подяки.

Співробітники ДСНС вручили малечі пам’ятні подарунки: фломастери, ручки, пластилін, щоденники та інші речі, які обов’язково стануть їм в нагоді після літніх канікул. Адже кожна дитина ще продовжить своє навчання і спише ще не один зошит та не одну ручку. Малеча подякувала представникам героїчної професії та запевнила, що через три місяці відпочинку, вони сповнені силами почнуть отримувати ще більше позитивних оцінок.       

n 2905154579 1

n 2905154579 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework