Понад 23 тис. сімей отримали субсидії

З 1 травня 2015 року в Україні суттєво спрощено порядок призначення субсидій. Тому подавати документи стало ще простіше.

Так, для отримання субсидії протягом усього часу на Житомирщині подано 57, 236 звернень, з яких – 23,716 сімей вже отримали підтвердження про нарахування допомоги.
Про це повідомляє прес-служба міської ради.
Час на рішення про призначення (чи не призначення) субсидії приймається протягом десяти днів після подання заяви та отримання відомостей:
від організацій-надавачів послуг – про забезпеченість комунальними послугами, їх вартість;
від житлово-експлуатаційних організацій або інших органів, що визначені місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, а у сільській місцевості від сільських (селищних) рад – про склад зареєстрованих у житлових приміщеннях осіб;
від Державної фіскальної служби, та Пенсійного фонду – про доходи.
Після проведених розрахунків заявнику видається повідомлення про призначення житлової субсидії.
Через те, що відбулися зміни в законодавстві та спрощено порядок надання субсидій, для Житомирської області не відбулося збільшення спеціалістів по призначенню житлових субсидій, а в окремих районах відбулося скорочення.
За словами Сергій Машковського, управління праці та соціального захисту населення області буде працювати стільки часу, скільки цього потребують люди, для того, аби кожна заява була розглянута.
Очікується, що в Житомирській області державну допомогу можуть отримати близько 200 тисяч домогосподарств. Час подання документів не обмежується. Також управління праці та соціального захисту населення планує, що головний потік звернень за субсидією почнеться з холодами, та просить усіх бажаючих подавати документи уже зараз.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework