×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бронетанковий завод збільшив штат працівників на 172 особи

З початку 2015 року на ДП «Житомирський бронетанковий завод» створено 172 нових робочих місця.

n 1006154711Про це повідомили в планово-економічному відділі підприємства, повідомляє прес-служба «УКРОБОРОНПРОМу»

«Сьогодні «УКРОБОРОНПРОМ» працює над забезпеченням потреб двох фронтів: східному, виробляючи для української армії необхідним ОВТ, та економічному, залучаючи нові інвестиції та надаючи людям роботу», - заявив Генеральний директор Концерну Роман Романов.

Збільшивши виробничі потужності своїх підприємств-учасників «УКРОБОРОНПРОМ» запрошує на роботу нові кваліфіковані кадри. За рахунок поглиблення внутрішньої кооперації заводи розширили спектр своєї діяльності, відповідно й зростає кількість працюючих.

«На прикладі Житомирського бронетанкового заводу ми спостерігаємо нові та якісні зміни всього ОПК України. У поточному році на підприємстві вже виготовили з нуля 3 та відремонтували 54 одиниці озброєння та військової техніки», - додав керівник «УКРОБОРОНПРОМу»

ДП «ЖБТЗ» здійснює виготовлення, капітальний ремонт та модернізацію легкоброньованої військової техніки різних модифікацій. Нещодавно на підприємстві здійснили модернізацію БМП-1 оснастивши машину сучасним бойовим модулем.

Нагадаємо, що цього року підприємства «УКРОБОРОНПРОМу» вже передали українським військовим 767 одиниць ОВТ, а державне оборонне замовлення 2014 було виконано у повному обсязі – на 100%. В Концерні також триває набір до кадровий резерву, вже відгукнулося більше 500 людей з різних регіонів України.

Последнее изменение Пятница, 12/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework