×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Білорусів під Житомиром заблокували і змусили зняти георгіївські стрічки.ФОТО

11 червня на автостоянці біля центрального ринку в місті Коростень Житомирської області стався інцидент за участю білорусів.

n 1206154758Як пише спільнота у Фейсбуці «Наш Коростень», гості з Білорусі залишили там машини, прикрашені «георгіївськими стрічками».

«Гості з Білорусі забули, куди вони приїхали. Справа в тому, що на їх автомобілях були прикріплені георгіївські стрічки, тобто це ті стрічки, якими сепаратисти на Донбасі прикрашають свою техніку, ідентифікують своїх бійців та прикрашають псевдо-прапори.

Тому не дивно, що вони одразу були помічені активістами міста, які одразу викликали міліцію та СБУ. А щоб білоруси не змогли на своїх машинах втекти, активісти перекрили своїми автівками їм виїзд.

Міліція приїхала досить оперативно, оформили протокол та провели с гостями України роз’яснювальну роботу. Білоруси, яких завжди ми приймали гостино, зрізали стрічки тремтячими руками, і пообіцяли, що більше так не будуть.

Виникає питання: як ці машини проїхали через блок-пост, через митницю у Виступовичах, чому прикордонники не провели з ними роз’яснювальну роботу та не змусили гостей ще на кордоні зняти ті стрічки?

Дякуємо нашим активістам, та особисто Ігорю Чайківському та Віктору Маліновському, за миттєву реакцію та оперативне повідомлення всіх спецслужб м. Коростень.
Нагадуємо, що в Донецьку сепаратизм саме так і починався: спочатку були георгіївські стрічки, скрізь чіпляли прапори РФ, ходили з різними таблицями («Путин спаси!», «Введи войска!» і т.д. і т.п.) – і все, тепер там війна. Тому, шановні коростенці, пильнуйте за порядком у місті, обрубуйте сепаратизм у зачатку та не слухайте заклики про те, що це не має значення та не несе загрози. Не пустимо війну на Коростенщину», - повідомляють у спільноті. 

n 1206154758 1

n 1206154758 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework