×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі студенти почали збір коштів для купівлі тепловізора українським військовим

На соціально-психологічному факультеті Житомирського державного університету імені Івана Франка

n 1606154806відбулася друга акція «СПФ – це Україна».

Студенти створювали відеолисти, які відправлять українським бійцям у зоні АТО. Одна зі студенток зобразила карту України петриківським розписом, повідомляє прес-служба обласної ради.

Зі слів декана факультету Лариси Журавльової, студенти СПФ були активними учасниками Революції Гідності, організовували різноманітні акції, флеш-моби, задіяні у волонтерському русі Житомира.

Сьогоднішня акція – продовження студентських добрих справ. «˶СПФ – це Україна˵» розпочалася ще декілька місяців тому. Ми малювали карту України, всі долучилися. Кожен залишив на карті свій відбиток. Кожен повісив свою фотографію, де хто був в Україні – на конференціях, семінарах, у таборах і т.д. Також студенти робили фотографії за певну символічну плату, яку вони збирали, і відправили на допомогу нашим воїнам», - зазначає Лариса Журавльова, додаючи, що серед студентів факультету також є воїни-захисники.

Студенти, які несуть службу на Сході України, в день акції «СПФ – це Україна» отримали відзнаки проекту «Людина року» у номінації «Хоробрі серця». Грамоти знайшли своїх власників аж тепер, через місяць після офіційної церемонії нагородження, коли хлопці повернулися до рідного Житомира для складання державних іспитів.

«Це було моє друге відрядження. Я вернувся з міста Артемівська, де служив в спеціальній добровольчій роті при МВС ˵Свята Марія˵. Ми охороняли Артемівськ, намагалися протидіяти диверсійно-розвідувальним групам противника і населенню, яке підтримувало противника – Російську Федерацію, - розповідає студент соціально-психологічного факультету ЖДУ ім. Івана Франка Володимир Личагін. Хлопець каже, що, повернувшись додому, дуже важливо відчувати підтримку оточуючих. У майбутньому він планує допомагати учасникам АТО адаптовуватися у суспільстві.

Нині студенти соціально-психологічного факультету почали збір коштів для купівлі тепловізора українським військовим.

n 1606154806 1

Последнее изменение Вторник, 16/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework