×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Депутат міської ради став директором школи

16 червня, у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 м. Житомира було представлено педагогічному колективу нового директора

n 1706154817– Величка Олександра Юлійовича.

Як повідомляють у перс-службі міської ради, Олександр Величко до цього займав посаду  вчителя  правознавства в ЗОШ № 19 та за сумісництвом  викладача  кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Житомирської  філії Київського інституту бізнесу і технологій. Також посадовець займається науковою працею, активною громадською діяльністю та з 2010 року є депутатом Житомирської міської ради.

Виступаючи перед педагогічним колективом школи, начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук, насамперед подякував  педагогічним працівникам  за те, що  тримали  на  належному рівні навчально-виховну та господарську роботу навчального закладу  на  час відсутності директора.

Валентин Арендарчук охаректиризував Олександра Величка як інтелектуальну людину, досвідченого педагога й  викладача  та побажав йому успіхів на новій посаді.

В свою чергу новопризначений керівник ЗОШ I-III ступенів №10 м. Житомира  сказав, що глибоко усвідомлює значимість роботи та  висловив  сподівання на плідну й тісну  співпрацю з педагогічним колективом заради якісного та змістовного  навчально-виховного процесу.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework