×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Пожалівши коня, батько ледь не зарізав власного сина

У вікно будинку чоловіка в одному з сіл Бердичівського району постукали:

l 18061538це був рідний син, який запропонував разом випити спиртного. Батько погодився. Світла в хаті не було, оскільки щось зламалося. Чоловіки запалили керосинову лампу й почали вживати спиртне, розмовляти про життя.

Під час розмови син попросив дати йому коня, щоб десь поїхати у справах. Батько відмовив, аргументувавши це тим, що на дворі ніч і немає чого їхати. Також сказав, що син може взяти коня вранці. Син почав звинувачувати батька у скупості і, перебуваючи в легкому алкогольному сп’янінні, почав погрожувати.

Чоловіки розійшлись по різних кімнатах, а коли син повернувся з кухні, батько, злякавшись, схопив зі столу ножа і вдарив ним сина. Від удару син впав. Чоловік злякався, потім зрозумів, що наробив лиха, і побіг гукати сусіда.

Сусіди викликали швидку допомогу. Приїхала швидка і забрала сина до лікарні.

Того вечора вони випили 0,5 л. горілки. Батько випив більше, а син менше. Раніше син два рази бив батька. Чоловік пам’ятає, що наніс сину один удар. Однак припускає, що, можливо, міг нанести і більше ударів.

У вчиненому обвинувачений щиро розкаявся, але все-таки отримав 5 років ув’язнення. Про таку трагічну історію повідомляє сайт «Бердичів BIZ».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework