×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Чуднові Сергій Машковський вручив матерям посмертні нагороди їх синів

В День скорботи і пам’яті жертв війни

n 2206154879голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський вручив нагороди родинам загиблих  Героїв Чуднівщини.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року  за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджені орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)  солдат  Сергій Русаловський та молодший сержант Віктор  Оболєнцев.

Молодший сержант 79 аеромобільної бригади, Віктор Оболєнцев  загинув  в листопаді милого року районі селища Піски, Ясинуватського району Донецької області. Його бойовий побратим Сергій Русаловський, старший стрілець 30 механізованої бригади втратив життя поблизу м.Лутугине Луганської області, у вересні того ж року.

Сергій Машковський подякував матерям  загиблих за те, що виростили таких мужніх і прекрасних синів та відзначив, що  хлопці віддали своє життя  за те, щоб Україна стала справді незалежною державою. «Завдяки їхній самопожертві ми живемо і дихаємо, і маємо унікальний шанс змінити країну», - підкреслив керівник області.

Керівник області розповів про підтримку, на яку можуть розраховувати родини загиблих і учасники АТО – від матеріальної допомоги і до земельних ділянок, безоплатного навчання дітей, оздоровлення для членів родин тощо. "Звісно, це все не применшить біль від утрати, але це ваше по праву й ви повинні відчувати турботу держави", - наголосив голова ОДА.

n 2206154879 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework