×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Володар-Волинському районі чоловік гуляв по вулиці із самопалом. ФОТО

Володарсько-Волинські дільничні інспектори міліції за одну добу вилучили у жителів району два небезпечних пристрої.

n 2406154908Як повідомляють прес-службі УМВС України в Житомирській області, 43-річний чоловік прогулювався біля дому із саморобним вогнепальним пристроєм, а в будинку 35-річного місцевого жителя міліціонери виявили підозрілу колбу з дротами.

22 червня під час відпрацювання адміністративної дільниці у с. Гайках працівники міліції помітили місцевого жителя з підозрілим предметом у руках. Як з’ясувалось, 43-річний чоловік, за його словами, «просто гуляв» із самопалом. Пояснити походження та призначення зброї він не зміг.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Володарсько-Волинського РВ УМВС, працівники якої вилучили у чоловіка небезпечний предмет.

А у с. Краївщині дільничний інспектор виявив вибуховий пристрій. Правоохоронець з профілактичною метою обходив оселі громадян, розпитував про проблеми, проводив роз’яснювальну роботу, вручав візитні картки.

- На припічку в будинку 35-річного місцевого жителя міліціонер побачив циліндр з двома дротами, - розповідає начальник Володарсько-Волинського РВ УМВС Володимир Яремчук. - Саме так виглядають вибухові пристрої, що використовують у гірничо-видобувній промисловості.

Тож правоохоронець викликав слідчо-оперативну групу райвідділу, працівники якої задокументували подію та вилучили небезпечний предмет. Господар оселі пояснив, що знайшов його біля кар’єру у сусідньому селі та забрав додому.

Нині саморобну зброю та вибуховий пристрій направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. За обома фактами розпочато розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Правоохоронці перевіряють походження небезпечних предметів.

n 2406154908 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework