×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У військовому інституті проводять екскурсії для школярів

У Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова

n 2406154922вже склалися багаторічні традиції проведення заходів військово-патріотичного спрямування.

І саме Народний музей бойової слави приваблює дітей та молодь, які відвідують навчальний заклад, - повідомляють на сайті ЖВІ.

З початком літніх канікул у школярів кількість відвідувань не тільки не зменшилася, а навпаки – збільшилася. Почали працювати літні шкільні табори відпочинку для дітей, і керівництво цих таборів, громадські організації, за підтримки командування військового інституту, організували серед інших виховних заходів із дітьми відвідування музею військового навчального закладу.

До нас завітали школярі різних вікових категорій, від першокласників до учнів старших класів, але кожен побачив та почув щось цікаве саме для себе. Про це свідчать записи у книзі відгуків, як колективні, так і особисті.

 Загалом, якщо оцінювати сухі цифри, то з початку 2015 року музей відвідало понад сорок груп, а це 1265 відвідувачів. Та головне – це зацікавленість в очах юних екскурсантів та захоплені вигуки «Вау!», коли вони заходять до залів.

Звісно виховна робота не обмежується тільки школярами. З цікавістю музей відвідують і військовослужбовці строкової служби та служби за контрактом, чисельні гості нашого військового навчального закладу.

Завдяки кропіткій роботі колективу інституту щодо підтримання музею в належному стані та оновлення і розширення експозицій Народний музей бойової слави військового інституту залишається осередком військо-патріотичного виховання та професійно-орієнтаційної роботи.

n 2406154922 1

n 2406154922 1

n 2406154922 1

n 2406154922 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework