×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Радомишлі «обчистили» ювелірку на 200 тис. грн.

25 червня уночі у м. Радомишлі невідомі проникли до торгівельного центру,

n 2506154939де за 2,5 хв. винесли із ювелірного кіоску сейф із золотими та срібними виробами вартістю понад 200 тисяч гривень. Міліція з’ясовує обставини та особи злодіїв.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Радомишльського РВ УМВС України в Житомирській області. Попередньо встановлено, що близько 3.00 невідомі під’їхали до торгівельного центру на автомобілі. Шляхом віджиму металопластикових дверей проникли всередину приміщення і з одного збутіків, де розташована ювелірна крамниця, демонтували сейф. Викрадене завантажили у транспортний засіб і зникли.

Зловмисників було четверо, у темному одязі. Вилучено знаряддя, за допомогою яких невідомі зламували двері.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи.

Водночас міліціонери наголошують, що крамниця не була належно укріплена та не обладнана необхідними технічними засобами захисту. У магазині відсутнє і відеоспостереження.

Також правоохоронці звертаються до можливих очевидців події, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо крадіжки або у період з 2.30 до 4.00 25 червня знаходилися у центральному районі міста Радомишля (вул. Велика Житомирська) просимо повідомити за номерами телефонів: (04132) 4-23-13, 4-31-06, 102 або звернутись безпосередньо до райвідділу міліції: вул. Мала Житомирська, 13.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework