×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ахметов продає частку в life:) за $100 млн

Тurkcell викуповує 44,96-відсоткову частку СКМ в операторі мобільного зв'язку life:)

n 0107154993«Астеліт» за $100 млн.

Турецька телекомунікаційна компанія Turkcell підписала договір про викуп у української групи СКМ 44,96% частки в Euroasia Telecommunications Holding BV (Нідерланди), якому належить 100% ТОВ «Астеліт» – українського оператора мобільного зв'язку life:), йдеться в повідомленні турецького оператора на Стамбульській фондовій біржі в п'ятницю, про це повідомляє forbes.ua.

Згідно з ним, СКМ отримає за свої акції $100 млн.

Крім цього, буде сплачено борги «Астеліт», забезпечені гарантією групи СКМ, і припинено гарантійні угоди, стороною яких була СКМ, зі звільненням групи від зобов'язань за ними.

Генеральний директор Turkcell Каан Терзіоглу (Kaan Terzioğlu), чий коментар наводять у повідомленні, зазначив, що цю угоду укладено в рамках раніше заявлених планів оцінювання можливостей органічного й неорганічного зростання для зміцнення в країнах присутності.

«У цьому контексті ми зробили перший важливий крок в Україні. Ми вважаємо, що Україна буде успішною історією в міжнародних операціях Turkcell і пілотною країною з передання нашого досвіду в регіоні», – заявив К.Терзіоглу.

За його словами, така думка підтверджується успіхами оператора life:), який почав надавати послуги зв'язку третього покоління (3G) 2,3 млн клієнтам за дуже короткий період часу після запуску цієї послуги 4 червня.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework