×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У коростенця знайшли вибухівку

Під час санкціонованого обшуку в помешканні жителя райцентру працівники міліції виявили тротилову шашку.

n 020715500730 червня працівники Коростенського МВ УМВС проводили санкціонований обшук в будинку 32-річного місцевого жителя. У результаті оперативники карного розшуку виявили в шафі тротилову шашку. Господар пояснив, що вибухівку він знайшов на території колишньої військової частини та приніс додому.

Про це повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Нині небезпечний предмет вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Триває подальше з’ясування обставин. Попередня кваліфікація події -  ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Правоохоронці нагадують громадянам: у разі виявлення бойових припасів, зброї, підозрілих предметів, пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework