×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студенти ЖДТУ замість квітів на випуск принесли воду для бійців

У дворі Житомирського державного технологічного університету 4 липня святкували ювілейний випуск «спеціалістів» та «магістрів».

n 0607155068Цьогоріч, відповідно до чинного законодавства, дипломи мають додатки європейського зразка. У 2015 році технологічний університет закінчив 1651 студент і кожен з них тепер має усі шанси реалізуватися у своєму професійному житті та працювати на благо своєї країни. Варто зауважити, що серед випускників нині і студенти-іноземці з Шрі-Ланки та Азербайджану. Кілька останніх років вони прожили в Україні, здобуваючи освіту, але кажуть, що встигли полюбити її і захоплюються доброто людей, що оточують їх. Саме тут вдалося знайти багато друзів,  взяти участь в різноманітних культурних та спортивних заходах, - повідомляє прес-служба ЖТДУ.

Про свої студентські роки в ЖДТУ згадав і Ярослав Лагута. Він зауважив, що про рідний вуз і тих людей, яких зустрів у його стінах, не забуває ніколи. Йому також особливо приємно, що ниніншні випускники технологічного університету не стоять осторонь тих подій, що відбуваються в східних регіонах держави і навіть у своє свято не забули про бійців із зони АТО.

Зокрема, як пояснив голова студентської профспілки Владислав Савіцький, «спеціалісти» й «магістри» приєдналися до ініціативи підтримати військових на Сході і замість квітів для викладачів, принесли воду. Таким чином вдалося зібрати понад 400 літрів. Ще стільки ж розраховують зібрати і «бакалаври», а потім воду через волонтерів передадуть хлопцям на передову.

«Наша дочка – випускниця. Ми вирішили, що квіти сьогодні є, а завтра нема. Тому думаю люди, які захищають нас, будуть задоволені, що ми їм приносимо воду», – каже батько випускниці Василь Карпенко.

«Принести воду замість звичайних букетів для того, щоб підтримати бійців на Сході я вважаю, що це правильно, бо у нас свято, а у них там військові дії. Я бажаю військовим, щоб вони скоріше повернулися додому до своїх рідних, до батьків і змогли нормально жити далі», –  додає випускниця Оксана Хоменко.

Своїх випускників вітали декани факультетів та зачитували списки кращих дипломованих фахівців. Концертну частину заходу запезпечили  вихованці Студентського центру ЖДТУ – хореографічний ансамбль «Гармонія», вокальний ансамбль «Акорд».

n 0607155068 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework