×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині лісівники оголосили найвищий клас пожежної небезпеки

«Понад 800 осіб державної лісової охорони минулими вихідними брали участь у цілодобових чергуваннях з охорони лісових масивів від пожеж.

n 0807155100Як повідомляють у прес-службі ЖОУЛМГ, майже 60 рейдових бригад здійснювали патрулювання держлісфонду, аби не допустити загорянь, - коментує стан справ начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський, - адже враховуючи погодні умови , ситуація з пожежною безпекою в лісах області залишається досить напруженою.»

За дві доби лісовим пожежним ланкам довелося 9 разів виїжджати до лісу, аби приборкати вогонь.

Лісівники докладають максимум зусиль, аби вберегти насадження від біди: поновили протипожежні розриви, збільшили кількість патрулів, додатково закуповують пожежні машини, вся лісова охорона перебуває в стані повної бойової готовності.

Суттєву допомогу у виявленні вогнищ загорянь надає авіація, крім того, лісівники хочуть залучити до цієї справи ще й волонтерів.

Перекрито всі лісові дороги, а вїзд автотранспорту до лісу категорично заборонений. Лісівники звертаються до громадян з проханням максимально обмежити відвідування лісу аж до настання більш сприятливих погодних умов.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework