×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському хочуть добудувати хірургічний корпус міськрайТМО

Чиновники написали відповідні звернення до Верховної Ради.

n 0907155129Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради звернувся з офіційними листами до Віце-прем’єр-міністра України, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка та народного депутата України Володимира Литвина з проханням посприяти у виділенні коштів з ДФРР для продовження робіт на об’єкті «Будівництво хірургічного корпусу Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання на вул. Медведєва, 13 в м. Новограді-Волинському, Житомирської області».

Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради

Даний проект Новоград-Волинською міською радою направлено на конкурсний відбір в Департамент містобудування, архітектуру та будівництво Житомирської ОДА згідно Постанови КМУ від 18.03.2015 року № 195 «Питання використання у 2015 році коштів державного фонду регіонального розвитку».

«В зв’язку з реформуванням галузі охорони здоров’я планується створення госпітального округу з центром в місті Новограді-Волинському та відкриттям лікарні інтенсивного лікування на базі Новоград-Волинського міськрай ТМО. Даний округ буде обслуговувати 180 тисяч населення та надавати спеціалізовану медичну допомогу жителям Новоград-Волинського, Ємільчинського та Баранівського районів.

У Новоград-Волинському міськрай ТМО розгорнуто 375 стаціонарних ліжок, які обслуговують жителів Новоград-Волинського міста та району, тому продовження будівництва вкрай необхідне так, як проведення реформи потребує збільшення площі для розміщення 510 стаціонарних ліжок.

Розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації була затверджена регіональна комісія з оцінки і проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних Програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Даний проект був відібраний створеною комісією, як пріоритетний, і надісланий для оцінки відповідності вимогам законодавства до Мінрегіону» - про це йдеться у листах-зверненнях.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework