×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Субсидії отримали 63,8 тис. жителів Житомирщини

Кожній 12-ій сім'ї Житомирщини призначено житлові субсидії.

n 0907155134Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Станом на 08.07.2015 до райміськуправлінь праці та соціального захисту населення за призначенням житлової субсидії за удосконаленим порядком звернулося  59,5 тис. домогосподарств. Надано запити до ПФУ, ДФС та інших організацій по 86,6 тис. справ (нові звернення та ті, які діяли в опалювальний період 2014/2015 року). По 63,8 тис. справ прийнято рішення про призначення житлової субсидії.

Решта справ будуть опрацьовані після отримання необхідних даних від ДФС та ПФУ, організацій, що надають ЖКП, внесення заявниками уточнень в некоректно заповнені заяви і декларації та приведення у відповідність особових рахунків в житлово-комунальних організаціях. Саме через це збільшуються затрати робочого часу на повторне опрацювання таких справ.

Оскільки в райміськуправліннях праці та соціального захисту населення існує проблема з недостатньою кількістю комп’ютерної техніки, а наявна в райміськуправліннях є морально застарілою та потребує ремонту, з обласного бюджету виділено  307,6 тис. грн., а з державного - 1,7  млн.  грн. на придбання технічних засобів.

Нагадуємо, що в Житомирській області державну допомогу можуть отримати близько 200 тисяч домогосподарств. Час подання документів не обмежується. Також управління праці та соціального захисту населення просить усіх бажаючих подавати документи уже зараз, щоб уникнути черг з настанням холодів.

В області забезпечено функціонування регіональних телефонів «гарячої лінії» з питань надання житлової субсидії. Звертайтесь за номерами 24-14-08 та 24-34-14.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework