×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирській колонії відкрили молитовну кімнату для засуджених

12 липня 2015 року у Житомирській виправній колонії (№4) в урочистій атмосфері була відкрита молитовна кімната.

n 1307155167Примітно, що молитовна кімната сусідить із православною капличкою, яку свого часу було освячено Блаженнішим Володимиром, митрополитом Київським і Всієї України.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

У заході взяли участь заступник начальника управління ДПтС України в Житомирській області Анатолій Бобриньов, представники християнської церкви «Перемога», християнських місій «Світло Правди», «Наріжний Камінь», благодійних організацій «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі», «Асоціація Християнських центрів реабілітації» та «Прорив-Перемога» з міст Києва, Житомира, Бердичева, Коростеня, Малина, Бурусилова, Бучі та Хомутця, які постійно відвідують УВП області та проводять із засудженими душпастирську роботу.

Після урочистого перерізання стрічки пастором Сергієм Козловим та першим заступником начальника Житомирської ВК-4 Павлом Мовчаном, представники релігійних конфесій подякували керівництву колонії та облуправління за сприяння у забезпеченні релігійних потреб засуджених, постійну підтримку та вирішення різноманітних організаційних питань.

Пастор церкви «Перемога» Артур Гузєєв наголосив, що християнське служіння в місцях позбавлення волі має на меті навернути людські помисли до Господа, повернути засуджених до повноцінного життя у суспільстві, а тому не випадково біля входу до молитовної кімнати було розміщено стенд під назвою «Подивись, що зробив Господь», на якому зображені фото засуджених, які після звільнення стали гарними сім’янинами, успішними людьми та знайшли мир і спокій у своєму житті.

«Ми робимо усе від нас залежне, щоб представники релігійних організацій, зареєстрованих у встановленому законом порядку, мали змогу відвідувати засуджених, які прагнуть такого спілкування, адже, як показує практика, такі засуджені відмовляються від протиправної поведінки, вони розкаюються у вчинених злочинах, повертаються до суспільства готовими до правослухняного способу життя», – зазначив у інтерв’ю працівникам ЗМІ полковник внутрішньої служби А.А. Бобриньов.

n 1307155167 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework