×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З Житомира до Одеси відправився перший потяг. ФОТО

У літньо-осінній період спостерігається значне збільшення кількості людей, що прагнуть відвідати місто Одеса.

n 1507155195 3Тому голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський звернувся до Міністерства інфраструктури України та "Укрзалізниці" з проханням відкриття сполучення Житомир-Одеса. Прохання було почуте та спільними зусиллями реалізоване, - про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

14 липня потяг №521 відправився у свій перший рейс.

«Це чудово. Зараз ми можемо поїхати на море прямо з нашого міста. Адже дібратися з дітьми, ще й із сумками до Бердичева (звідси курсував потяг до Одеси - ред.) було дуже проблематично», - говорить житомирянка Анна Свищ.

Сергій Машковський особисто перевірив готовність потягу до відправлення та побажав пасажирам вдалої поїздки: "Сподіваюсь, що ваші подорожі стануть більш комфортними. Бажаю всім вдалого відпочинку. Адже більшість із вас прямує на море", - сказав він.

Начальник залізничного вокзалу в м. Житомирі Олег Журба прозвітував керівнику області про пророблену роботу щодо обладнання вбиральні для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Депутат міської ради Неля Ковалюк відмітила, що ця туалетна кімната та душова кабіна для маломобільних груп населення є найкращою в Україні.

n 1507155195

n 1507155195

n 1507155195

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework