×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Як підзаробити студенту влітку?

Як що ти студент,який вже склав сесію і не знаєш чим займатися влітку

i 14071509 1вперед на роботу.

Молодій та активній людині ніколи не будуть зайвими додаткові кошти. В літній період часу виникає великий попит на тимчасових працівників. Тому якщо є бажання можна трохи підзаробити.

В Житомирі в літній період легко можна знайти роботу. Зараз проводиться активний набір офіціантів в літні кафе-ресторани. По оплаті обіцяють за 8 годин роботи  200 грн/день і чайові. Проте робоча зміна може закінчуватися після опівночі.  Також можна влаштуватися оператором-касиром дитячих атракціонів. За 15 робочих днів обіцяють 3000 грн.

Ще можна влаштуватися продавцем морозива. Обіцяють 3500 грн за 15 днів і відсотки від продажу. Працювати доведеться на вулиці не зважаючи на погодні умови. Одним з найпопулярніших підзаробітків є роздача флаєрів та листівок. За зміну пропонують 200-300 грн/день. Ще можна влаштуватися кур’єром за 4 години роботи можна заробити 250 грн.

Активно до себе на роботу запрошують житомирські колл-центри. Вони не просто пропонують роботу на літній період часу, а пропонують роботу на постійній основі. Перевагою є те, що можна обрати графік який буде підходити саме для тебе. І це дозволить спокійно поєднувати навчання та роботу. В залежності від відпрацьованих годин буде й відповідна заробітна платня в середньому 1500-3500 грн.

Ірина Маринюк

Последнее изменение Среда, 15/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework