×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На реконструкцію житомирського дитячого садочку потратили 3.6 млн. грн.

17 липня 2015 року в Житомирі відбудеться офіційне відкриття будівлі

n 1607155225ДНЗ №63 після енергоефективної термореновації за європейськими стандартами.

Дитячий садочок був модернізований за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини, - повідомляє прес-служба міської ради.

Презентація оновленого дитячого садка відбудеться в рамках семінару з питань енергоефективної термореновації, організованого за ініціативи Житомирської міської ради. У заході візьмуть участь представники центральних і місцевих органів влади, міжнародні й українські експерти, батьки дошкільнят та представники широкої громадськості.

Вартість комплексної термореновації будівлі ДНЗ №63 «Вербиченька», що тривала менше року, складає 3,6 млн. грн. Очікуване заощадження теплової енергії становить близько 57%. Проект також матиме позитивний екологічний ефект, що полягає у зниженні рівня викидів С02 в атмосферу на 22,85 тонн щорічно. Очікується, що внаслідок термореновації суттєво підвищиться рівень комфорту перебування у закладі вихованців. Це особливо важливо для дошкільнят із родин зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в садочку від початку розгортання збройного конфлікту на сході України. Житомирщина вже прийняла загалом близько 9 000 переселенців.

Енергоефективна термореновація ДНЗ №63 «Вербиченька» в м. Житомир була здійснена в рамках співробітництва з Урядом Німеччини за підтримки двох проектів, що реалізуються GIZ .

«Енергоефективність у громадах» - діяльність проекту полягає у покращенні енергетичної ситуації в Україні шляхом розвитку потенціалу місцевої влади з метою посилення здатності громад виконувати роль рушійної сили у впровадженні заходів з підвищення енергоефективності.
«Реформа управління на сході України» - діяльність проекту полягає у забезпеченні органів місцевого самоврядування та державних інституцій удосконаленим інструментарієм і процедурами задля більш ефективного і сталого надання муніципальних послуг.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework