×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Міліція шукає кривдників активіста на Олевщині: обіцяють 50 тис. грн. винагороди та конфіденційність

10 липня в м. Олевську на Житомирщині

 n 2007155252троє невідомих напали на 26-річного місцевого жителя та побили його.

За описом потерпілого складено фотороботи нападників. Правоохоронці гарантують грошову винагороду за інформацію, яка допоможе встановити особи зловмисників, або інші відомості, що сприятимуть розкриттю злочину.

Про це повідомляє УМВС України в Житомирській області.

Близько 21.00 на вул. Богдана Хмельницького у м. Олевську  троє невідомих побили помічника народного депутата, журналіста, жителя райцентру. Зловмисники з місця події зникли на автомобілі чорного кольору.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство),  ч.1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст.351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають відповідальність від штрафу до позбавлення волі до 7 років.

У ході досудового розслідування проводяться необхідні слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання. Водночас міліція звертається до громадян: можливо, ви впізнаєте осіб за складеним фотороботом.

n 2007155252 1

УМВС України в Житомирській області гарантує грошову винагороду у розмірі 50 тисяч гривень за надання достовірної інформації про особи або місцезнаходження зловмисників чи інші важливі свідчення про обставини вчинення злочину (фото- й відеоматеріали).

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо описаних подій, повідомте до найближчого відділу міліції або за номером "102". Конфіденційність гарантується.

Последнее изменение Понедельник, 20/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework