×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За кілька місяців житомирянин вкрав 15 автомобілів, тепер йому світить до 8 років в’язниці

Вперше міліціонери його затримали на початку травня 2015 року.

n 2307155306У червні кримінальне провадження по 7 фактам, вчинених молодиком, було скеровано до суду. Уже будучи обвинуваченим та перебуваючи під домашнім арештом, парубок скоїв ще 8 злочинів, - повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

21 липня оперативники Житомирського МВ УМВС під час спроби угнати в обласному центрі ВАЗівку затримали 19-річного парубка.

- Загалом це уже 15 незаконне заволодіння транспортним засобом, в якому підозрюється хлопець, - розповів т.в.о. начальника Житомирського міськвідділу міліції Микола Бовсуновський. – Парубок проживає в обласному центрі, ніде не працює і спеціалізується, якщо можна так сказати, саме на автомобілях «ВАЗ».

Як правило, він за допомогою ножиць зламує замки дверей транспортного засобу та, з’єднавши дроти запалювання, приводить у дію двигун авто.

За словами самого хлопця, якусь угнану ВАЗівку він продав, іншу - віддав за борги, ще щось розібрав - і «от знову опинився у міліції».

Вперше обвинуваченого затримали 8 травня 2015 року і у ході досудового розслідування було встановлено 7 фактів незаконного заволодіння ним транспортними засобами (ч.2 ст.289 ККУ) упродовж квітня-травня в обласному центрі.

Тоді слідчими було ініційовано обрання міри запобіжного заходу - взяття під варту, судом визначено – домашній арешт. Наприкінці червня кримінальне провадження з обвинувальним актом передано для судового розгляду.

n 2307155306 1

Однак за період з червня по липень, як нині встановлено, хлопець вчинив ще 8 угонів автомобілів жителів обласного центру, допоки його кримінальну діяльність знову не припинили працівники міліції.

- Хлопець саме намагався завести чужий автомобіль своїм звичним способом, коли його затримали оперативники, - продовжує Микола Бовсуновський. – Нині йому знову оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Парубок затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу.

Слідчими ініціюється обрання міри запобіжного заходу – взяття під варту. Парубкові за скоєне може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework