×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі горів автомобіль Федірка: активіст вбачає у цьому наслідки конфлікту з компанією Зубка, Сухомлина, Розенблата та Рабіновича

4 серпня у дворі загорівся автомобіль активіста ГО «Народний контроль» Андрія Федірка.

n 0408155454Близько 4 години ранку 4 серпня до міліції звернувся голова однієї з громадських організації м. Житомира із заявою про підпал свого автомобіля.

Працівникам слідчо-оперативної групи Житомирського міськвідділу міліції заявник повідомив, що хтось уночі підпалив його автомобіль,припаркований біля будинку. Правоохоронці зафіксували пошкодження даху, задньої частиниавтівкита обох фар», - повідомляють у міліції.

За словами постраждалого, він вже 15 років ставить свій автомобіль біля будинку. А сьогодні вранці спрацювала сигналізація. З вікна чоловік побачив, що горить його машина.

«Зловмисники обілляли її бензином і кинули зверху пляшку з цією сумішшю. Я вибіг на двір, а дружина одразу викликала міліцію», - прокоментував подію Андрій Федірко.

За словами активіста, він почав гасити пожежу, а потім до нього приєдналися і сусіди. Згодом на місце події прибули рятувальники, - пише ПЛ.

В автомобіля Toyota Camry 2007 року випуску згоріли права та ліва сторони, багажник та верхня частина.

n 0408155454 1

Активіст переконує, що головна причина – його громадська та політична діяльність.

«В першу чергу, наслідки мого конфлікту з компанією Зубка, Сухомлина, Розенблата та Рабіновича», - коментує Федірко.

Як розповів ПЛ головний редактор газети Телетайп Today Віктор Шуляр, інцидент, швидше за все, пов'язаний з подіями двотижневої давності, а саме нападом на друкарню, в якій друкується газета.

Місцевий депутат від БПП Олександр Рабинович, заявляючи, що в друкарні друкується сепаратистський видання, таким чином ввів в оману правоохоронців і намагався вилучити тираж.

"На щастя, тираж вивезли годиною раніше", - говорить Шуляр.

Главред пов'язує напад з публікаціями про корупцію серед місцевих чиновників і про завищений рейтингу Блоку Петра Порошенка в місті.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework