×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Новограді-Волинському судитимуть чотирьох чоловік за ухилення від призову за мобілізацією

Чоловікам світить до 5 років позбавлення волі.

n 0508155486«Слідчим відділенням Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області 3 серпня 2015 року розпочато чотири кримінальні провадження за фактами ухилення жителів міста Новоград-Волинського та району від призову за мобілізацією, тобто за статтею 336 Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у них здійснюється Новоград-Волинською міжрайонною прокуратурою. На даний час триває досудове слідство, - повідомляє прокурор Новоград-Волинської міжрайонної прокуратури В. Левченко.

Разом з тим, всього протягом 2014-2015 років правоохоронними органами зареєстровано вісім кримінальних проваджень за фактами вчинення даних злочинів, з них Новоград-Волинською міжрайонною прокуратурою два кримінальні провадження з обвинувальним актом скеровано до суду, за результатами розгляду яких винних осіб притягнуто до кримінальної відповідальності з винесенням обвинувальних вироків.

Доречно нагадати, що санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

У подальшому міжрайонною прокуратурою до осіб, що ухиляються від призову за мобілізацією будуть вживатися заходи відповідно до чинного законодавства».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework