У Житомирській області понад 43 тис. сімей вже отримали субсидію

11 липня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський перевірив роботу Богунського та Корольовського управлінь праці та соціального захисту населення Житомира.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Очільник області закликав усіх, в кого виникли перепони в оформленні чи призначенні субсидій, одразу ж повідомляти про це на «гарячі лінії» департаменту соцзахисту для оперативного реагування. В області працює дві лінії з питань оформлення субсидій за телефонами (0412 ) 24-34-14 або 24-14-08.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради Михайло Якимів пояснив, що основною причиною затримки в призначенні субсидії є тривале, понад встановлені чинним законодавством термін, очікування на запит управління необхідної інформації від постачальників комунальних послуг.

В Житомирській області субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначено 43,3 тис. сімей. На сьогодні майже по 85 % справ, які підлягають опрацюванню, прийнято рішення про призначення житлової субсидії. У червні поточного року житлову субсидію отримала кожна 7 сім’я.

Для призначення субсидій людям необхідно звертатися до місцевих управлінь соціального захисту, а в сільській місцевості – до сільської (селищної) ради та заповнити лише 2 документи: спрощену заяву та декларацію про доходи та витрати осіб, зареєстрованих у житлових приміщеннях.

 

Последнее изменение Среда, 12/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework