Працівники Андрушівського спиртового заводу погрожують зупинити роботу очисних споруд через не виплату зарплати

В Андрушівському районі через не виплату заробітної платні, працівники спиртового заводу погрожують зупинити роботу очисних споруд.

Про це повідомляє громадська організація «Антикорупційне бюро України».

Андрушівський спиртовий завод є державним підприємством, що знаходиться на балансі Укрспирт. Через конфлікт інвесторів, які хотіли модернізувати підприємство, воно не лише не отримало коштів, а зазнало ще більшого руйнування. А тому велика кількість працівників залишилась з заборгованістю по виплаті заробітної плати.

Єдиним важелем для досягнення справедливості та повернення зароблених коштів від держави, робітники вбачають у відключенні очисних споруд спиртового заводу, які обслуговують Андрушівський район. У зв’язку з тим що ще за радянських часів цей спиртовий завод був стратегічним об’єктом і виконував не тільки функціональне призначення, а й соціальне, адже власних очисних споруд Андрушівка не має, тому саме підприємство забезпечувало населення району питною водою.

Якщо держава не виплатить заборгованість по зарплаті працівникам, то Андрушівка залишиться без води і каналізації, а це в свою чергу призведе до ще тяжчих техногенних наслідків.

 

 

Последнее изменение Четверг, 13/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework