На стихійних пляжах Житомира гинуть люди

Станом на 12 серпня на водних об’єктах міста вже загинуло 6 чоловік. Всі ці трагічні випадки з відпочиваючими трапилась на стихійних пляжах.

Про сумну статистику відпочинку на воді інформує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Фахівці наголошують: причина отримання травм та утоплення - елементарне нехтування правилами безпеки під час відпочинку на воді. Ці висновки підтверджує і останній випадок, який трапився на «Богунському» кар’єрі:
11 серпня під час відпочинку при черговому пірнанні з крутого схилу берегової смуги 21-річний хлопець не піднявся на поверхню води. Інформація про утоплення до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради надійшла лише на наступний день. 12 серпня 2015 року організовано пошукові роботи утопленика водолазами-рятувальниками міської комунальної рятувальної служби на воді. Тіло загиблого було знайдено на глибині близько 6 метрів та піднято з води.

В черговий раз управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради наголошує на необхідності суворо дотримуватись встановлених правил поведінки на воді та проводити відпочинок в офіційно визначених місцях - на території дитячого та дорослого міських пляжів Гідропарку.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework