Міська влада Житомирської області планує оздоровити 15 тисяч дітей

В обласному бюджеті на оздоровлення і відпочинок дітей передбачено майже 20 мільйонів гривень на оздоровлення дітей.

Першочергово оздоровлюються діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди; діти з багатодітних та малозабезпечених сімей; діти учасників бойових дій в АТО, діти внутрішньо переміщених осіб.

Дітей, батьки яких загинули, постраждали або беруть участь у проведенні АТО, в області нараховується 3515, заплановано охопити оздоровленням та відпочинком 1093 дітей, що складає 31,1 %. На 1 серпня оздоровлено 800 дітей.

Всього на 1 серпня охоплено оздоровленням і відпочинком з різних джерел (бюджетні, спонсорські, благодійні, батьківські кошти) – 22000 дітей (на 1 липня – 14000 дітей), що складає 16 % від загальної кількості дітей шкільного віку (139290 чол.).

В області працюють 15 дитячих оздоровчих закладів. Всі заплановані на початок сезону стаціонарні оздоровчі заклади відкрилися.

Із 1 червня працювало 94 пришкільних таборів відпочинку. Планується робота 80 пришкільних таборів у додаткову серпневу зміну у 8 районах області, що надасть можливість додатково охопити відпочинком понад 4220 дітей.

 

Последнее изменение Понедельник, 17/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework