Житомирські правоохоронні органи посилили безпеку

За оперативними даними УМВС, СБУ та прокуратури України, на Житомирщині почастішали випадки правопорушень та незаконного обігу зброї.


Отримана інформація свідчить про те, що 18 серпня 2015 року активісти окремих громадсько-політичних структур обласного центру планують провести акції протесту біля адмінбудівлі Житомирської обласної державної адміністрації.

За наявними даними, деякі з них з метою дискредитації органів влади та для компрометації правоохоронних органів виношують наміри вчинити провокації, не виключено, із застосуванням зброї, силове протистояння зі співробітниками міліції, а також інші порушення громадського порядку в місцях масового перебування людей.

Також 18 серпня 2015 року до м. Житомира з сусідніх областей намагалися потрапити близько 200 радикально налаштованих осіб (мають балаклави, бронежилети, гумові кийки). Крім того, організаторами акції протесту підготовлені провокатори з числа членів родин, задіяних у незаконному видобутку бурштину.

З метою упередження проявам терористичних актів і провокацій в області посилено заходи з забезпечення громадського порядку.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework