Вогнеборці спасли дачний будинок

17 серпня на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про загоряння в цегляному будинку, що розташований на території одного з дачних масивів м. Коростень.

До служби порятунку «101» зателефонували випадкові очевидці події. Побачивши, що з будинку йде густий дим, вони одразу сповістили про це надзвичайників. 

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події дах оселі був повністю охоплений полум’ям. Провівши розвідку всередині приміщення, рятувальники нікого не виявили. Осередок загоряння знаходився в одній із кімнат житла. Завдяки умілим діям бійців ДСНС вже об 11:06 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:08 – повністю ліквідувати.

Як з’ясувалося, господиня палаючого помешкання пішла по справах. Через годину вона отримала тривожний дзвінок про те, що сталася пожежа в її дачному будинку. Жінка чимдуж помчала назад і одразу зібрала сусідів, які допомагали гасити полум’я.

Внаслідок займання вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку. Загиблих та травмованих немає. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Последнее изменение Вторник, 18/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework