За добу рятувальники загасили більше 13 гектарів сухої рослинності

Протягом доби рятувальники Житомирщини 8 разів виїжджали на ліквідацію загорань сухої трави. Найбільше займань сталось в Малинському районі – 3 пожежі.

Зокрема, 18 серпня о 12:45 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про займання сухої трави на землях запасу Слобідської селищної ради.

Прибулі на місце виклику фахівці ДСНС встановили, що загорання почалось зі сторони села Слобідка. Першочергові зусилля рятувальників були зосереджені на запобігання поширення полум’я в сторону житлових будинків.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

Через сильну вітряну погоду, вогонь швидко розповсюдився в бік лісового масиву. До гасіння долучились працівники Малинського лісового господарства, які за допомогою трактора створили мінералізовану смугу аби не допустити подальшого розвитку пожежі.

Спільними зусиллями лісників і рятувальників займання було ліквідовано о 14:50. Вогнем знищено 4 га сухої трави та самосіву. Попередньо, пожежа сталась внаслідок порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сухої рослинності.

Загалом з початку року працівниками ДСНС ліквідовано732 пожежі в екосистемах, на загальній площі майже 1200 гектарів.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework